6943878997 Αλαβάνου 48, Τήνος info@monotikitinou.gr
hero image
 
 
     
 

ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΗΝΟΥ
Μονώσεις Κτιρίων | Τήνος Κυκλάδες


Στη Μονωτική Τήνου μεριμνούμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας στον τομέα των μονώσεων κτιρίων, άμεσα και αποτελεσματικά με Πανελλαδική κάλυψη.

Το έμπειρο προσωπικό μας, ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός και τα σύγχρονα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας, αποτελούν την εγγύηση της ποιότητας των εργασιών μας και εξασφαλίζουν ένα άρτιο και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

 
     
   
 
 
 
 
 
 
 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
     
 
 
     
 
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
Επιλέξτε ανάμεσα σε συμβατική, ανεστραμμένη ή ελαφρού τύπου, τη μέθοδο μόνωσης και τα σημεία εφαρμογής, εξασφαλίζοντας σταθερή και ιδανική θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου σας.
 
     
     
 
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ
Αποτελείται από μια σειρά υλικών που τοποθετούνται στην εξωτερική επιφάνεια του κτιρίου με σκοπό να μειώσουν τις θερμικές του απώλειες και να βελτιώσουν την ενεργειακή του απόδοση.
 
     
     
 
ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
Στόχος της στεγανοποίησης είναι να επιτύχουμε την απόλυτη αδιαπερατότητα των υγρασιών, παρέχοντας άριστη ενίσχυση στην εφαρμοσμένη μόνωση με υλικά όπως, ασφαλτόπανα, μεμβράνες PVC ή Hyperdesmo.
 
     
 
     
 
ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ
Μια καλά εφαρμοσμένη στεγάνωση προστατεύει την πισίνα από τη διαρροή νερού στο έδαφος και τη διαρροή υγρασίας προς το έδαφος, προλαμβάνοντας προβλήματα υγρασίας και μούχλας.
 
     
     
 
ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
Κατασκευή δαπέδων υψηλής αισθητικής με βασικό υλικό το οπλισμένο μπετόν, που μπορεί να εφαρμοστεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης.
 
     
     
 
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ
Αποτελούνται από πολύπλοκες δομές με πολλαπλά στρώματα από μπετόν και ειδικά υλικά επίστρωσης όπως ινώδη ή πολυμερή, εποξειδική ρητίνη κτλ και εφαρμόζονται σε εργοστάσια, αποθήκες, εργαστήρια κ.α.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Επιλέξτε με τη βοήθεια των ειδικών της Μονωτικής Τήνου τις υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας, δίνοντας νέα πνοή στο χώρο σας αναβαθμίζοντάς τον ενεργειακά και ποιοτικά.

 
     
 
 
    Μόνωση ταράτσας  
    Θερμοπρόσοψη ταράτσας  
    Αποστραγγιστικά συστήματα στεγάνωσης σε τοιχεία & ζαρντινιέρες  
    Στεγανοποίηση υπογείων  
    Στεγανοποίηση τοιχίων  
    Ελαστομερή  
    Μεμβράνες PVC Sikaplan  
    Συντήρηση μόνωσης  
    Τσιμεντοειδή επαλειφόμενα στεγανωτικά - επισκευαστικά  
    Βαφή με τσιμεντόχρωμα  
    Στεγάνωση σε πισίνες & δεξαμενές  
    Βιομηχανικά δάπεδα  
    Ράμπες  
    Σταμπωτά δάπεδα  
    Πατητή τσιμεντοκονία  
 
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6943878997