6943878997 Αλαβάνου 48, Τήνος info@monotikitinou.gr

 

ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΗΝΟΥ
Μονώσεις Κτιρίων | Τήνος Κυκλάδες


Η επιχείρηση Μονωτική Τήνου δραστηριοποιείται Πανελλαδικά προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες μόνωσης για κάθε τύπο κτιρίου.

Με πολύχρονη εμπειρία και μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών στον τομέα της μόνωσης, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με ακρίβεια και επαγγελματισμό.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

Αποτελείται από μια σειρά υλικών που τοποθετούνται στην εξωτερική επιφάνεια του κτιρίου με σκοπό να μειώσουν τις θερμικές του απώλειες και να βελτιώσουν την ενεργειακή του απόδοση.

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Επιλέξτε ανάμεσα σε συμβατική, ανεστραμμένη ή ελαφρού τύπου, τη μέθοδο μόνωσης και τα σημεία εφαρμογής, εξασφαλίζοντας σταθερή και ιδανική θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου σας.

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στόχος της στεγανοποίησης είναι να επιτύχουμε την απόλυτη αδιαπερατότητα των υγρασιών, παρέχοντας άριστη ενίσχυση στην εφαρμοσμένη μόνωση με υλικά όπως, ασφαλτόπανα, μεμβράνες PVC ή Hyperdesmo.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΑΠΕΔΩΝ

Κατασκευάζουμε βιομηχανικά, σταμπωτά δάπεδα και ράμπες υψηλών προδιαγραφών, ενώ εφαρμόζουμε πατητή τσιμεντοκονία σε ποικίλους χώρους χαρίζοντας ένα ξεχωριστό και ανθεκτικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ